Upptäck vår värld

På Västansjö skola vill vi väcka passionen för kunskap och nyfikenhet! Vårt mål är att uppmuntra alla till ett livslångt lärande och roligt äventyr! Kom och träffa våra barn och vuxna som får det att hända.

Vi är övertygade om att ditt barn kommer att utvecklas hos oss!

Du är välkommen att besöka oss när det passar dig! Men då vi lägger stor vikt vid att ditt besök ska bli så informativt som möjligt vill vi gärna att vi kommer överens om en tid. Om du eller ni planerar att flytta hit och inte har möjlighet att träffa oss på vardagar kan ni besöka oss även på helger eller kvällstid. Vi kan även ordna ett digitalt besök förstås. Vi kan också boka in en introduktionsdag för ditt barn om ni planerar att byta skola.

Träffa vår rektor, ta en rundtur i skolan, träffa våra engagerade medarbetare och fantastiska barn. Efter att ni upplevt det vi tycker är en fantastisk skola är vi säkra på att ni vill ansöka om en plats till ert barn – då klickar ni helt enkelt här

Boka ert besök med hjälp av formuläret nedan eller kontakta vår rektor direkt på e-post rektor@segerstaskola.se eller telefon 0278-46930.