Vi är en del av Västansjö

Alla vuxna barnen träffar spelar en viktig roll för att barnen ska lyckas och känna sig trygga även utanför skolgården. Ett bra samarbete med alla föräldrar, bybor och andra i samhället är därför viktigt för oss. För att lyckas med detta vill vi att ni alltid ska känna er välkomna att besöka oss!

Vårt mål är att skapa en varm och vänlig miljö där alla känner sig välkomna, sedda och uppskattade – inte minst föräldrar. Vi tror att en stark relation mellan skolan och samhället gynnar alla barn!

Låt oss arbeta tillsammans för att göra vårt närområde till en stödjande och välkomnande plats för alla.

Vi hoppas här kunna samla länkar till föreningar och andra i byarna runt vår skola och på så sätt hjälpa till och visa upp hur levande vårt samhälle är.

Flytta hit

Om du inte redan bor här – flytta hit!